Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Achilles '12 sterkste in Hengelose Derby

Achilles '12 was zaterdagavond de sterkste in de derby tegen ATC'65. De wedstrijd werd voorafgegaan door de officiële opening van het nieuwe hoofdveld op sportpark 't Wilbert. ATC 65 begon uitstekend aan de wedstrijd en was zelfs de bovenliggende ploeg in de eerste helft.

Met goed voetbal en een paar goede kansen gingen de twee ploegen de rust in met een verdiende 0-1 voorsprong voor ATC '65, een doelpunt in de 21e minuut van Jasper Scholten. Achilles'12 kwam herboren uit de kleedkamer en liet zich meer zien op de helft van ATC 65. Door de 0-2 in de 52e minuut van opnieuw Jasper Scholte, leek ATC '65 op weg naar de drie punten.

Vanaf 11 meter mocht Assink de 1-2 binnen schieten, door een onnodige overtreding binnen de 16 meter.
Ruim 10 minuten later werd de verdediging van ATC'65 uit elkaar gespeeld en scoorde Timmer van dichtbij de 2-2. De winnende treffer bleek in de 80e minuut voor Achilles'12. Wilens profiteerde van een verkeerde uitgooi van de ATC keeper en lepelde de bal van afstand in het ATC doel. Eindstand 3-2
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.