Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Audities in Schouwburg Hengelo voor jongerenproductie €˜Ik Geef Je De Zon €™

295485 schouwburg hengelo1

Schouwburg Hengelo zoekt jongeren tussen de 14 en 20 jaar oud, die samen met leeftijdsgenoten een intensief en spannend toneelavontuur aan willen gaan. Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk, motivatie natuurlijk des te meer. Sta jij straks met leefstijdsgenoten op de planken van het theater? Geef je dan op voor de audities voor de theaterproductie Ik Geef Je De Zon . Dit stuk gaat over moed hebben om op te groeien en te worden wie je echt bent. Een knallende theatervoorstelling over, voor en door jongeren, geproduceerd in samenwerking met Theatermakerij Enschede.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar educatief medewerkster Iris Cucaro ([email protected]) onder vermelding van naam, leeftijd en ervaring. De repetities zijn wekelijks op de zondagen (10:30 tot 13:00) vanaf half oktober 2017 tot en met half maart 2018 in Schouwburg Hengelo. Voor degenen die na de audities geselecteerd zijn om mee te spelen, bedragen de kosten ¬ 125,-. Voorstellingen vinden plaats in de week van 12 maart in de Middenzaal van Schouwburg Hengelo.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.