Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Opening 'Paardenstal' van ROC van Twente op 26 september

293673 paardenstal webformaat

Op dinsdagmiddag 26 september wordt de Paardenstal geopend, het nieuwe kantoorgebouw van ROC van Twente. Burgemeester Sander Schelberg verricht de openingshandeling. Het gebouw heeft de naam de Paardenstal gekregen als een verwijzing naar de voormalige paardenstal van STORK uit 1920 die op deze plaats heeft gestaan.

Bouw van extra kantoorruimte was noodzakelijk door toename van het aantal studenten. Hierdoor kwam er een tekort kwam aan onderwijsruimte. De ruimtes waar voorheen de ondersteunende diensten zaten, zijn nu omgebouwd tot leslokalen. In het nieuwe kantoorgebouw van 800m2, verdeeld over twee bouwlagen, zijn nu de ondersteunende diensten Facilitaire Zaken, Huisvesting & ICT en Financiën, Studentenadministratie en Control gehuisvest.

Op 17 november 2016 werd het officiële startsein voor het nieuwe kantoorgebouw gegeven. Een half jaar later was de bouw voltooid. Het complex is gevestigd aan de achterzijde van de ROC-locatie Gieterij in Hengelo aan de zijkant van de brandweergarage.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.