Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Handtekeningen tegen mogelijke sluiting spoedeisende hulp Hengelo

292780 ziekenhuis

HENGELO De SP biedt op maandag 18 september een lijst met handtekeningen aan de Raad van Bestuur van ZGT aan als protest tegen de mogelijke sluiting van de spoedeisende hulp in het Hengelose ziekenhuis.

Na het eerdere sluiten van afdelingen Neurologie, Intensive Care en Verloskunde is het dit maal de zeer vitale EHBO afdeling die nu voor duizenden inwoners in Hengelo en omstreken dreigt te verdwijnen , aldus de Hengelose SP, die volwaardige ziekenhuizen in Hengelo én Almelo wil.

Volgens de partij hebben duizenden mensen hun verontrusting over de dreigende sluiting kenbaar gemaakt. De bezorgde Hengeloërs worden uitgenodigd om bij het aanbieden van de handtekeningen aanwezig te zijn. Dat gebeurt aan het begin van een besloten vergadering. De Raad van Bestuur van ZGT nodigde de raadsleden daartoe uit als reactie op de eis van de gemeenteraad om meer duidelijkheid.

De handtekeningen worden maandagmiddag om 17.00 uur aangeboden in de hal van het ziekenhuis.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.