Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

€˜Stil uurtje €™ op Hengelose kermis

292562 kermis 1

HENGELO Nieuw op de Lambertuskermis: een stil uurtje , waarbij de attracties zonder geluid en lichteffecten draaien. Dit uurtje, op zondag 24 september tussen 13.00 en 14.00 uur, is bedoeld voor kinderen die geen of weinig prikkels verdragen, zoals bij autisme.Het uurtje is ingesteld op verzoek van enkele ouders.

Van 20 tot en met 24 september staat de binnenstad weer vol kermisattracties, op de Enschedesestraat, een deel van de Wemenstraat, De Wetstraat, de Telgen, Brinkstraat en het marktplein. Elke dag vanaf 14.00 uur tot middernacht is het feest. De warenmarkt verhuist op de zaterdag en de zondag tijdens de Lambertuskermis naar het Stationsplein.

Net als vorig jaar is de organisatie weer op zoek naar een testteam dat de verschillende attracties gaat uitproberen. Liefhebbers kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina van de Lambertuskermis. Het team stelt een top-3 van de mooiste attracties samen.

De leerlingen van de Hengelose basisscholen krijgen, als ze een flyer inleveren, bonnen inleveren voor een bezoek aan een aantal attracties.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.