Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Wie heeft het hardste schot van Twente?

289948 hardste schot van twente1

Wie heeft het hardste schot van Twente? Op 6 september, voorafgaand aan de landelijke Nationale Sportweek, start een interactieve voetbalcompetitie voor de jeugd, georganiseerd door FC Twente met medewerking van de gemeente Hengelo, Yalp en Scoren in de Wijk. De competitie duurt 3 weken bij de interactieve voetbalmuren in wijken in Hengelo, Enschede en Borne. Via een speciale app kan een score worden ingediend. Iedere week wint degene die het hardste schiet kaarten voor een wedstrijd van FC Twente. Degene die over de hele periode het 'hardste schot van Twente' heeft, wint een plek op de middencirkel.

Meedoen aan de competitie kan tussen 6 en 27 september op eigen tijdstip en gelegenheid op een interactieve voetbalmuur. In Hengelo kan dat aan de Castorweg, bij het FBK stadion, Sportpark de Noork of aan de Boerhavelaan. Wie liever onder begeleiding een balletje op doel schiet: De officiële aftrap van de competitie is op woensdag 6 september om 16.00 bij het FBK stadion.

FC Twente, Yalp, de ontwikkelaar van de muren en de gemeente Hengelo onderstrepen het belang van sport en organiseren daarom competities op de eigentijdse voetbalmuren in de openbare ruimte in Hengelo, maar ook in Borne en Enschede. De muren combineren gamen met actief buiten voetballen. Met name de groep tussen 12 en 17 jaar haakt namelijk vaak af bij sportverenigingen.

Meer informatie: www.fctwente.nl/hardsteschot/
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.