Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

1250 kinderen doen mee aan de Team Triatlon voor scholieren

276110 IMG 3902 2 tuindorpvijver1

Van dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni organiseert Hengelo Sport voor de 4e keer de Team Triatlon voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in Hengelo. Dit jaar vindt de triatlon voor het eerst plaats rond de Tuindorp vijver. De triatlon bestaat uit een gedeelte zwemmen, steppen en hardlopen. Ieder team bestaat uit 3 personen, waarbij ieder teamlid om de beurt een mini triatlon aflegt: 100 meter zwemmen in het Tuindorpbad , 750 meter steppen rondom de Tuindorp vijver en 600 meter hardlopen rondom de Tuindorpvijver.

Na afloop van alle vier de dagen zullen de tijden van alle deelnemende teams bek eken worden. De nummers 1,2 e n 3 bij de jongens en de meisjes ontvangen een prijs. Verder zijn er ook nog individuele prijzen voor het snelste meisje en de snelste jongen. Claudio Bruggink, Wethouder Sport van de gemeente Hengelo, is op vrijdag 23 juni om 09:00 uur bij de laatste dag van de Triatlon aanwezig.

(Bron: Persbericht Gemeente Hengelo)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.