Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Demi Moss is dé MBO Uitblinker 2017 van ROC van Twente

273286 roc uitblinker2017

De 19-jarige Demi Moss uit Hengelo is uitgeroepen tot MBO Uitblinker van ROC van Twente. Na een spannende periode van individueel campagne voeren en het verzamelen van online stemmen, moesten de drie genomineerde studenten zich donderdag voor een jury presenteren. Na lang beraad koos die uiteindelijk voor Demi.

Alle drie de studenten hebben het enorm goed gedaan, maar Demi sprong eruit omdat ze heel authentiek is, rustig kan verwoorden wat haar boodschap is en ze liet zich niet van haar stuk brengen tijdens onze pittige vragenronde, aldus de jury, die bestond uit Trudy Vos (lid van College van Bestuur), Koen Linders (MBO Uitblinker van 2016 opleiding Verpleegkunde) en Jasper Morssink (HR Generalist IKEA Hengelo).

Met de titel MBO Uitblinker 2017 van ROC van Twente op zak, gaat Demi na de zomervakantie de strijd aan met ruim 40 studenten van andere mbo-scholen in Nederland om te strijden om de landelijke titel. De MBO Uitblinker verkiezing wordt georganiseerd om te laten zien dat mbo ers trots mogen zijn op hun studiekeuze èn om te laten zien dat het mbo fantastische kansen biedt op de arbeidsmarkt.

(Bron: persbericht ROC van Twente)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.