Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Formule 1-presentator Olav Mol bij Boekhandel Broekhuis voor 'Zo werkt de Formule 1'

273188 Mol Olav

Op vrijdag 16 juni komt Formule 1-presentator Olav Mol naar Boekhandel Broekhuis om zijn nieuwe boek te signeren. Mol weet alles van de F1 en heeft een boek geschreven Zo werkt de Formule 1'. Meer dan een miljoen Nederlanders volgen tegenwoordig de Formule 1. De sport is veel ingewikkelder dan het lijkt, de teams gebruiken de meest geavanceerde technieken en strategieën.

'Zo werkt de Formule 1' is zowel geschikt voor de beginnende kijker als voor de doorgewinterde liefhebber. Vragen die onder andere aan bod komen zijn onder meer: Hoe zit een Formule 1-auto eigenlijk in elkaar? Wat zijn de regels en hoe traint een coureur, zowel fysiek als mentaal?

Olav Mol (1962) is een Nederlands commentator en presentator van de Formule 1. Mol was voor zijn Formule 1-avontuur dj, maar verzorgt ondertussen al sinds 1991 zo goed als onafgebroken het Formule 1-commentaar. Hij staat bekend om zijn energieke stijl van verslaggeving.

(Foto: Persfoto Olav Mol / uitgeverij Q)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.