Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

De Weggeefwinkel Hengelo bestaat 1 jaar

273075 DSC04768 weggeefwinkel

De Weggeefwinkel Hengelo viert op zaterdag 24 juni haar éénjarig bestaan. De Weggeefwinkel is een concept dat uitgaat van hergebruik van goederen en niet van onnodig weggooien. Veel mensen hebben een overvloed aan spullen en vervangen deze regelmatig terwijl de oude spullen vaak nog goed zijn.

In de huidige tijd waarin veel wordt weggegooid wil het team van de Weggeefwinkel mensen bewust maken van onnodige verspilling en laten zien dat het ook anders kan. Het afgelopen jaar zijn er veel mensen spullen komen brengen en komen uitzoeken. Hierdoor is er een interessant aanbod van goederen gerealiseerd.

De noodzaak van het bestaan van winkel is het afgelopen jaar wel bewezen. Er zijn veel mensen geholpen die weinig te besteden hebben. Daarnaast is het ook een ontmoetingsplaats voor mensen van uiteenlopende leeftijden, culturen en sociaal-economische achtergronden.

De weggeefwinkel bevindt zich in de Schumannstraat 12, 7557 VB Hengelo, honderd meter verwijderd van station Hengelo-Oost. Inbreng van goederen kan op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur en tijdens de openingstijden: woensdag van 13:00 tot 18:00 uur, donderdag van 18:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 13:00 tot 18:00 uur.

Website:

https://www.weggeefwinkelhengelo.nl
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.