Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Nieuwe Hengelose stichting helpt judotalenten naar de top

272873 Eerste netwerkbijeenkomst Stichting Topsport JSH

Om judotalenten financieel te ondersteunen richting de Nederlandse top, is vanuit Judoschool Haagsma in Hengelo onlangs de Stichting Topsport JSH opgericht. Deze stichting zoekt samenwerking met ondernemers uit de regio en creëert kansen, zowel voor de judoka s als de bedrijven. De eerste netwerkbijeenkomst - afgelopen donderdag in het Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo - toonde direct het succes van dit concept.

Voorzitter Leontine Uijthof: Onze regio kent vele talentvolle judoka s. Maar de wedstrijdsport is duur, zowel voor de club als voor de sporters zelf. Denk aan deelname aan en ritten naar toernooien, extra trainingen en inzet van professionals. Via de stichting ondersteunen ondernemers uit allerlei branches onze wedstrijdsport. Tegelijk helpen wij hen aan nieuwe contacten en kansen voor hun bedrijf. Een win-win situatie.

De stichting heeft in korte tijd al veel bedrijven enthousiast gemaakt en met elkaar verbonden. Een paar keer per jaar is er een netwerkbijeenkomst voor de ondernemers. Daar pitchen zij hun bedrijf en leggen ze uiteenlopende behoeftevragen bij elkaar neer. Uijthof: Wij gaan hiermee verder dan enkel het tegen betaling tonen van een bedrijfslogo. Geen platte sponsoring dus, maar actief samenwerken, zodat iedereen kan groeien.

(Foto: Eerste netwerkbijeenkomst Stichting Topsport JSH)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.