Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

BWO en Hengelo gaan voor promotie!

272432 14915217 216784172067771 1247751686063264409 n 8

BWO:
BWO moet maandag een 2-0 voorsprong verdedigen, in Geesteren speelt het team van trainer Otto Krabbe tegen de huidige 1ste klasser STEVO.
BWO kan Maandag historie schrijven. Nog nooit speelde zij in de 1ste klasse, een kleine nederlaag van één doelpunt volstaat nog.
BWO is bezig aan een indrukwekkende race, een aantal seizoenen speelde BWO nog in de 4e klasse maar onder Krabbe kwam er een kwaliteitsslag en daarmee werd de gang naar de 3e en 2e klasse ingezet. Vorig seizoen was de promotie bijna gehaald, maar één doelpunt kwam men te kort.Mocht BWO 2e pinksterdag niet inslagen rechtstreeks te promoveren dan wacht 11 juni een herkansing tegen de verliezer van TVC '28 en FC Winterswijk.

HVV Hengelo:
HVV Hengelo beleefde een memorabel seizoen, de eerste seizoenshelft kwam men maar niet weg van de onderste plaatsen. Na de trainerswissel (Pelupessy voor Slotman) zag Hengelo ineens het licht. De laatste twee wedstrijden voor de winterstop werden gewonnen. Na de winterstop denderde de Pelupessy trein door, weliswaar wel met aanvullingen van oudgedienden. Het doel was nu om zich snel te handhaven. Maar al snel bleek dat er nog wat moois aan zat te komen. De winst in de 3e periode leverde een ticket op voor de nacompetitie. In de eerste ronde werd WVV'34 op thuis getrakteerd op een 5-1 nederlaag, in Hengevelde was het een spektakel, Hengelo won naar strafschoppen!! Maandag 2e pinksterdag is Losser de tegenstander in de finale, de wedstrijd in Losser eindigde in 0-0. Dus op de Waarbeek is alles nog mogelijk. Aanvang is 14.00 uur.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.