Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Tubantia dames verliezen van Trekvogels

271076 IMG 20170528 WA0005

In het kader van de nacompetitie moesten de vrouwen van HVV Tubantia aantreden in het snikhete Nijmegen tegenstander was Trekvogels vr2.

Al snel kwam de thuisploeg op voorsprong 1-0. Op slag van rust en meteen na rust maakte Trekvogels het verschil en liep uit naar 2-0 en 3-0, alwaar bij de 3-0 een luchtje van buitenspel aan zat.In de 60e min kon Tubantia eindelijk iets terug doen Lauren v/d Poppel maakte de 3-1. Jammerlijk werd het een kwartier voor het einde 4-1 en vijf minuten voor het einde zelfs 5-1.
Het venijn voor Tubantia zat het hem in de staart van de wedstrijd Diderique Buesink bracht de stand op 5-2 en een minuut later mocht zij zelfs aanleggen vanaf 11 meter diet buitenkansje benutte zij ook 5-3.
Maandag 2e pinksterdag is de return in Hengelo.