Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Hengelo

BWO en Hengelo winnen in nacompetitie

269853 Logo Sportlijn 1

BWO en Hengelo zijn de nacompetitie uitstekend begonnen.

BWO strijdt voor een plaats in de 1ste klasse en moest op haar eigen sportpark aantreden tegen Leones uit Beneden Leeuwen. BWO was heer en meester en kwam in de 20e minuut al op 1-0 voorsprong door Dennis Kemerink, niet veel later was het Bryan Nijhof die BWO op 2-0 zette. Gedurende de wedstrijd kwam BWO niet meer in de problemen. 1/2

HVV Hengelo zorgde voor een daverende verassing door WVV '34 met 5-1 terug te sturen naar Hengevelde. In een wedstrijd met twee gezichten was de ruststand 0-1 door een doelpunt van Baas. In de 2e helft kantelde de wedstrijd de Hengelose kant op. Wietse Smit en Maikel Berends scoorden beiden twee keer en Jan Peters bracht de stand op 5-1 voor Hengelo.