Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Nacompetitie Tubantia VR1, promotie of degradatie.

265985 Tubantia Vr1

Het wordt spannend voor het vrouwenvoetbalteam Tubantia vr 1. Nacompetitie spelen zij zeker, maar welke, dat is zondag 7 mei 2017 rond de klok van 15.00 uur bekend.

Om 13.00 uur treedt het team van trainer Henk Drenth op eigen sportpark aan tegen de dames van DAW uit Schaijk. Bij winst op DAW wint Tubantia vr1 de 3e periode en spelen zij voor promotie naar de 1ste klasse. Mochten zij verliezen dan is Tubantia veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie voor degradatie naar de 3e klasse.

Volgens trainer Henk Drenth had het laatste niet zover hoeven komen. Tubantia vr1 kampte het hele seizoen al met tal van ernstige blessures. Het team heeft laten zien in de 2e klasse thuis te horen, zij zijn immers in 2017 nog ongeslagen.

De tegenstander DAW moet winnen om de nacompetitie te ontlopen, al met al genoeg ingrediënten voor een spannende voetbalmiddag.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.