Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Enschede

Ashleigh Weerden nieuw bij FC Twente Vrouwen

262479 weerden

FC Twente Vrouwen heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Ashleigh Weerden. De 17-jarige O19 international komt over van het CTO in Eindhoven. Weerden heeft een 2-jarig contract ondertekend.

Ashleigh Weerden
De speelster is zelf bijzonder blij met de overstap naar FC Twente. 'Het is geweldig dat ik komend seizoen voor FC Twente Vrouwen kan spelen, ik ben echt superblij. Ik heb drie seizoenen bij het CTO gespeeld en heb daar veel geleerd. Nu ben ik klaar voor de volgende stap en een nieuwe uitdaging. FC Twente is voor mij een hele mooie club. Volgend seizoen trainen en spelen met de beste speelsters, maar ook spelen tegen de beste speelsters in de Eredivisie, daar kijk ik er erg naar uit.'

Aanwinst voor de linkerkant
'Ashleigh is een jonge en talentvolle speelster die op de hele linkerkant uit de voeten kan. Ik werk graag met speelsters zoals Ashleigh die aan het begin van hun carrière staan en alles nog bereiken kunnen en willen. Ze is een snelle en dynamische speelster en past goed in ons team en waar we met elkaar naartoe willen', aldus hoofdtrainer Tommy Stroot.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en TV Enschede FM
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.