Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

T.V.O. wordt in slotfase beloond!

262186 TVOGFC3

De voetballers van TVO uit Beckum hebben een druk paasweekeinde, paaszaterdag moest aangetreden worden tegen het Goorse GFC. TVO mocht niet verliezen, anders werd het gat naar de veilige 10e plaats erg groot.In de eerste helft viel er weinig te beleven, kleine kansjes waren er over en weer, waardoor de ruststand ook 0-0 bleef.In de 2e helft was het anders, na 60 min spelen bracht Wassink de stand op 0-1 door een volley. Niet veel later werd het alweer gelijk Luuk Grashof bracht met diagonaal schot de stand op 1-1.Lang kon TVO niet genieten van het doelpunt want in de zelfde minuut werd het 1-2 door Mensink. Maar in de slot seconde van de wedstrijd kreeg TVO loon naar werken, een vrije bal van Maik Ottink werd door de muur van richting veranderd en verdween in het doel 2-2. Door dit resultaat blijft TVO op de 11e plaats staan, maar de kloof met GFC (Plaats 10) is 2 punten.Maandag mag TVO wederom aantreden, dan moeten de mannen van trainer Danny Ottink aantreden tegen het laaggeplaatste Rietmolen.