Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

William van Trier (34) nieuwe directeur De Waarbeek

259605 waarbeek directie1

Per 1 april is William van Trier benoemd als Directeur Finance & Operations bij Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo. Samen met Arijan van Bavel zal hij de scepter gaan zwaaien bij de Waarbeek. Van Trier volgt Joris Bengevoord op die afscheid neemt, omdat hij op 21 april geïnstalleerd wordt als burgemeester van Winterswijk.

Van Trier kijkt uit naar de samenwerking met van Bavel. "Ik heb enorm veel zin om te beginnen bij dit nostalgische pretpark, dat toch wel een begrip in de regio genoemd kan worden. Daarnaast ben ik onder de indruk van de wijze waarop de Waarbeek sociaal ondernemen invult, dat maakt het extra speciaal voor mij."

Naast de activiteiten voor de Waarbeek, zal van Trier ook betrokken zijn bij het theaterproductiehuis Theater van de Klucht , dat komend theaterseizoen een theaterversie van In De Vlaamsche Pot zal brengen.

(Bron: persbericht De Waarbeek)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.