Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Politie Twente-Midden zet buurtplatform Nextdoor in

258056 nextdoor

Politie Twente-Midden gaat de populaire buurtapp Nextdoor gebruiken om de veiligheid in wijken te verbeteren. Politie Twente-Midden is het op één na grootste basisteam in het district Twente, bestaande uit de vier gemeente Hengelo, Borne, Hof van Twente en Haaksbergen. Martijn Rikkerink is coördinator Nextdoor & Politie. Hij zegt dat een platform als Nextdoor het mogelijk maakt om wijkgerichter te werken en buurtparticipatie te bevorderen.

Via een bericht op de buurtapp liet Rikkerink maandag weten dat de politie inwoners op het buurtplatform actief op de hoogte gaat houden van politie-activiteiten. We zullen met regelmaat actuele veiligheidsthema s via Nextdoor onder de aandacht brengen en hulp vragen bij veiligheidsvraagstukken.

De politie laat weten dat Nextdoor niet gebruikt moet worden voor spoedgevallen of heterdaadmeldingen. Daarvoor wordt geadviseerd om het alarmnummer 112 te bellen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.