Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Lokaal Hengelo start petitie voor gratis parkeren

244552 parkeren achter hema

Het bestuur van Lokaal Hengelo is een petitie gestart voor gratis parkeren in Hengelo. Met deze petitie en een speciale Facebook-pagina wil de partij peilen of het onderwerp leeft bij het publiek. Als dat zo is, dan wil de partij het thema gratis parkeren politiek aankaarten.

Lokaal Hengelo wil dat het centrum van Hengelo weer tot leven komt. "Er is veel leegstand in de binnenstad en bezoekers trekken naar omliggende plaatsen of mijden de binnenstad. Hengelo moet weer aantrekkelijk worden voor ondernemers en bezoekers. Gratis parkeren kan daar aan bijdragen. De parkeertarieven in het centrum van Hengelo staan niet in verhouding met het huidige aanbod in de binnenstad. Gratis parkeren maakt het aantrekkelijk om het centrum te bezoeken. Winkeliers, horeca, vastgoedeigenaren, inwoners van Hengelo en zeker ook de bezoekers hebben hier allen baat bij," zegt de partij in een verklaring.

Inwoners, ondernemers of bezoekers van Hengelo die de actie steunen kunnen de petitie ondertekenen via: http://petitie.gratisparkereninhengelo.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.