Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Gemeente Hengelo nu ook via WhatsApp bereikbaar

239816 Whats App Logo 2

Inwoners van Hengelo kunnen vanaf nu ook WhatsAppen met de gemeente. Het nummer is: (06) 46 76 48 67. Het gemeentelijke WhatsApp-kanaal wordt alleen binnen kantooruren beheerd, van 08.30 tot 17.00 uur. Inwoners kunnen via WhatsApp contact opnemen met de gemeente met allerlei vragen. Zoals over afval, maar ook over paspoorten, wegwerkzaamheden of verkeerssituaties. Volgens de gemeente wordt binnen een uur op een bericht gereageerd.

Burgemeester Sander Schelberg is van mening dat dienstverlening moet aansluiten. "We willen onze dienstverlening zo dicht mogelijk laten aansluiten bij de wensen en behoeften van onze inwoners. Veel inwoners gebruiken WhatsApp, dus het is een logische stap om dit communicatiekanaal als gemeente ook in te zetten." Het telefoonnummer (06) 46 76 48 67 is alleen bereikbaar voor WhatsApp. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.