Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

32ste Auni zaalvoetbaltoernooi Hengelo

238696 auni toernooi

Op zaterdag 7 januari 2017 wordt de 32ste editie van het multiculturele Auni zaalvoetbaltoernooi gehouden. Vierentwintig teams uit heel Nederland, bestaande uit veel verschillende nationaliteiten, strijden om de grote Auni wisselbeker. Het voetbaltoernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel: mensen van verschillende afkomst verenigen.

Het toernooi is na jaren uitgegroeid tot een zeer succesvol, sportief evenement met sport als middel om sociale integratie te bevorderen. Veel profsporters dragen het evenement een warm hart toe. Zo is FC Twente-speler Enes Ãnal onlangs ambassadeur geworden van het Auni-toernooi.

De organisatie is in handen van Stichting Vriendschap, Verbroedering & Sport AUNI te Hengelo. De stichting heeft als doel het bevorderen van de vriendschap tussen en integratie van verschillende culturen.

Meer informatie op: www.aunitoernooi.nl

(Foto: Auni Hengelo)
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.