DE Dessert Meesters, waarvan de productielocatie aan de Turbinestraat in Hengelo in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 maart jl. volledig in vlammen op ging, herstart over 2 maanden. In een tijdelijke locatie op industrieterrein Hanzepoort in Oldenzaal bereidt De Dessert Meesters dan ijs vanuit Oldenzaal in plaats van Hengelo.Mede dankzij de snelle medewerking en assistentie van de gemeente Oldenzaal heeft het bedrijf een tijdelijke locatie gevonden op industrieterrein Hanzepoort. De komende weken wordt met man en macht gewerkt om de hal productie klaar te maken. Als over 2 maanden de productie herstart, kunnen in principe alle medewerkers ook weer direct in Oldenzaal aan de slag. Het bouwteam kan nu aan de slag! vertelt Pepijn Lubbers, directeur van De Dessert Meesters. Al met al ziet de wereld er nu, anderhalve week na die fatale brand, compleet anders uit. Het is nog maar 9 dagen geleden, maar de plannen zijn duidelijk en we gaan nu gewoon keihard aan de slag met het bouwteam om binnen korte tijd een nieuwe tijdelijke productielocatie neer te zetten. We gaan ook zeker nieuw bouwen, maar hebben werkelijk nog geen idee of dit op de oude of op een nieuwe locatie in Twente is en wanneer. Dat zien we nog wel. Eerst zo snel mogelijk weer de productie herstarten. Daar is nu de focus op.