Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Hengelo

Eerste Health Event Twente over gezondheid, voeding en vitaliteit

336567 healt event ouderen

Op zaterdag 14 april organiseert HypoVisie Twente voor de eerste keer in Hengelo het Health Event Twente met als thema: In het Hart van Twente. Het event staat vol van inspiratie, tips en informatie op gebied van gezondheid en een healthy lifestyle. Uniek voor Hengelo omdat een dergelijk groots opgezet initiatief nog nooit in deze regio heeft plaatsgevonden.

Deskundigen, ondernemingen en instellingen, die zich bezighouden met gezondheid, sport en bewegen, voeding en vitaliteit, zullen de bezoekers tijdens deze beurs inspireren met hun filosofie en ervaringen op het gebied van een gezonde levensstijl. Ook komen ervaringsdeskundigen in het programma aan het woord en delen met ons hun persoonlijke successen met gezondheid en vitaliteit.

Vitaliteit is een onderwerp dat hoog op in de agenda staat bij de overheid en de veel betrokken organisaties. Er zijn voldoende indiciën dat sporten en bewegen de gezondheid en vitaliteit bevordert bij zowel jongeren als ouderen. Het Health Event Twente biedt een uitgebreid en creatief programma aan rond dat hierop aansluit door middel van inspirerende workshops, een persoonlijke gezondheidstest en uitgebreide informatie over gezonde voeding. Samen met Olympic Gym wil HypoVisie Twente zich inzetten voor lokale initiatieven ten behoeve van zelfstandig wonende ouderen (hoogbejaarden) met dienstverlening als weerbaarheid in samenhang met gezondheid, veiligheid en vitaliteit.

Het Health Event Twente is te bezoeken op zaterdag 14 april in de sportieve omgeving van Olympic Gym 2.0, Lage Weide 2 in Hengelo en waar belangstellenden vanaf 13.00 uur terecht kunnen. Op de website www.health-event -twente.nl staat meer informatie over dit event.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.