Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

OLTC Ready 100 jaar

Sport tennis
Tennisbal op racket
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Lawn Tennis Club Ready zag op zaterdag 13 mei 1924 het levenslicht. Dit betekent dat op zaterdag 13 mei 2023 het 100e levensjaar van de club van start gaat.


Om deze mijlpaal te markeren, heeft de club een kaart gestuurd naar alle leden met daarop alle feestelijke data die gedurende het jubileumseizoen 2023/2024 zullen plaatsvinden. Daarnaast bevatte de kaart een link naar een hilarisch filmpje waarin Peter Helthuis, voorzitter van de jubileumcommissie, de leden op deze data attent maakt.

De Oldenzaalse tennisvereniging heeft bijna twee jaar lang hard gewerkt aan de organisatie van diverse jubileumactiviteiten. Onder deze activiteiten bevinden zich een officiële receptie op zondag 12 mei 2024 en een groots ledenfeest op zaterdag 7 september 2024. Bovendien zullen alle reguliere toernooien en activiteiten die elk seizoen plaatsvinden, dit keer extra feestelijk worden aangekleed in het kader van het eeuwfeest.

Jubileumboek

Ter ere van het jubileum zal Ready ook een speciaal jubileumboek uitbrengen. Dit boek zal foto's, feiten en anekdotes bevatten over het rijke verleden van de tennisvereniging. De vereniging is op zoek naar materiaal voor het boek en roept daarom iedereen op die informatie heeft over het verleden en heden van de club, vooral foto's, om deze naar Ready te sturen via het e-mailadres [email protected].

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.