Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Fietsen met Hennie Kuiper om geld op te halen voor het KWF

11 kuiper
Hennie Kuiper.
Beeld: Twente FM

DENEKAMP – Het Remco Wevers houdt samen met Hennie Kuiper vrijdag 12 mei een fietsmiddag om geld op te halen voor Ride for the Roses. Deze stichting haalt geld op voor versneld kankeronderzoek. Op 9 juni fietsen leden van Ride for the Roses richting Zeeland, voor deze dag worden activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Het bedrag wordt in Zeeland afgegeven.

Ride for the Roses gaat letterlijk in de versnelling om geld op te halen voor kankeronderzoek. De organisatie haalt geld voor KWF Kankerbestrijding op. ''Dit is de tiende keer dat ik meefiets, de laatste keer voor mij in het kader van Ride for the Roses'', zegt Remco Wevers.

Remco zit bij het bestuur van Ride for the Roses. ''Door het overlijden van mijn ouders aan de ziekte ben ik betrokken bij het fietsen voor goede doel.'' Voor Remco is Zeeland een fantastische plek: ''Heel veel mooie vakanties in Zeeland gehad.'' Ook Hennie Kuiper fietst mee. Remco omschrijft Hennie als 'een warm en mooi mens'.
Doneren kan op: https://deltaridefortheroses.nl/fundraisers/8318-10-jaar-oldenzaal-goes/

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.