Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Kraker Quick'20 - SVZW eindigt gelijk

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - De voetbalkraker Quick'20 tegen SVZW om de eerste plek in de 1e Klasse E is gelijk geëindigd. Het werd op sportpark Vondersweijde 2-2.

Uit een vrije trap scoort aanvoerder Ryan Snelders de 1-0 voor Quick'20. Uit een vrije trap voor SVZW scoort Robin de Jong de 1-1. Uit een voorzet van Levi Opdam maakt Frank Smit de 1-2 voor De Zwaluwen uit Wierden. Met 1-2 gaan beide ploegen de rust in. Na de rust maakt Quick'20 de gelijkmaker. Keeper Julian Bakker komt uit en een lob van Peter Ilia zorgt voor de 2-2.

Frank Smit van SVZW krijgt na een hoog geheven been op de keeper de tweede gele kaart en mocht het veld verlaten. Eindstand 2-2. Quick'20 heeft nu 45 uit 22 wedstrijden. SVZW 44 uit 22 wedstrijden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.