Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Enschedees café Stanislaus organiseert nieuw tweedaags rockfestival op Hulsbeek

04042023 Flycatcher festival
Flycatcher festival
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Biercafé Stanislaus Brewskovitch uit Enschede gaat in Oldenzaal een tweedaags rockfestival organiseren. Flycatcher, zoals het festival heet, heeft plaats op 4 en 5 augustus op het terrein van het Hulsbeek. Dat kondigt het café aan via zijn Facebookpagina.

Flycatcher

Medio april worden de eerste bands bekendgemaakt. Er zullen drie verschillende podia zijn waarop een line-up van in totaal 30 acts zal spelen. Dit is een mix van bekende namen, internationale topacts en lokale artiesten. “We hadden dit idee al tijdens corona", aldus woordvoerder Martin Duve. "Dan ga je leuke activiteiten plannen met als grote doel: een festival. Een volgende stap voor ons café.”

Tickets

De ticketverkoop van het festival start vandaag. De mensen die naast de dagkaarten ook willen genieten van een festivalcamping kunnen niet terecht bij het festival zelf. “We hebben goed contact met de recreatiebedrijven eromheen. Daar kunnen de gasten terecht, dat moet goed komen.”
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 1Twente.
Geschreven door: Julian Vriend

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.