Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Zondagvoetbal: TVC deelt de punten

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

TWENTE - Onder zonnige omstandigheden werd er zondagmiddag gevoetbald op de diverse velden

.
De topper in de 1e klasse E Noord tussen TVC'28 en NEO eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. TVC behoudt daardoor een voorsprong van twee punten op de ploeg uit Borne en het belooft daar een spannende titelstrijd te worden.

In de 2e klasse I Oost stonden twee toppers op het programma en daarin deed Bon Boys goede zaken. Het won van ATC'65 en is nu alleen koploper. De Hengelose ploeg zakte naar plek drie. BWO speelde gelijk tegen De Tukkers en is nu de nummer twee.
::volgendepagina::
In de top van de 4e klasse A Oost won KOSC in eigen huis van De Lutte en onderin verliet La Premiere de laatste plek door een zege op Manderveen, dat nu laatste is. Delden kon vanmiddag al kampioen worden in de 4e klasse B Oost, maar was daarbij wel afhankelijk van andere ploegen. De Deldense ploeg won overtuigend van Hector met 4-0, maar ook concurrent UDI won en zo wordt de titel nog even uitgesteld. De voorsprong is nog wel steeds tien punten.

(Artikel kwam tot stand door samenwerking met mediapartner RTV Oost)

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.