Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Oldenzaalse VVD wil Expertteam Woningbouw inzetten om woningbouw te versnellen

Yalmar
Yalmar Mekelenkamp
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Het inzetten van een Expertteam Woningbouw is volgens de Oldenzaalse VVD de oplossing voor het realiseren van woningbouwprojecten. Dit expertteam is van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) om de woningbouw te versnellen. De VVD heeft hierover schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal.


"Dit team kan gemeenten ondersteunen en het wegnemen van knelpunten die de voortgang van de bouw kunnen vertragen. Deze versnelling is nodig om de ambitie van 1000 woningen over 10 jaar te realiseren. Het Expertteam in Hardenberg heeft recent enkele veelbelovende resultaten behaald," aldus Yalmar Mekelenkamp van de Oldenzaalse VVD op Twente FM. .

De Oldenzaalse VVD dringt er bij het college op aan om snel in gesprek te gaan met de gemeente Hardenberg en te onderzoeken op welke manier het Expertteam kan bijdragen aan het versnellen van de woningbouw in Oldenzaal.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.