Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Wierden

Wierden presenteert nieuwe plannen rolschaatsbaan tijdens inloopbijeenkomst

Skeeleren
Skeeleren
Beeld: Leon de Man

WIERDEN - De plannen over de invulling van de rolschaatsbaan in Wierden worden woensdag 29 maart 2023 gepresenteerd. De gemeente Wierden en de directie en leerlingen van basisschool de Morgenster hebben hier samen over nagedacht . Nieuw plan en ontwerp


Eind 2021 is in samenwerking met basisschool de Morgenster het project opnieuw opgepakt. Op basis van het oude plan is een nieuw plan en bijbehorend ontwerp gemaakt. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen en behoeften uit de buurt, die destijds naar voren kwamen tijdens het participatietraject. Het plan en ontwerp zijn voorgelegd aan woningcorporatie Reggewoon.
De gemeente Wierden organiseert 29 maart 2023 tussen 19.00 en 21.00 uur op basisschool de Morgenster een inloopbijeenkomst om het ontwerp te presenteren. Het plan om de rolschaatsbaan te herinrichten als multifunctionele buitenruimte komt voort uit een buurtinitiatief. Er heeft een intensief participatietraject plaatsgevonden. Het doel hier van was om alle wensen en behoeftes in kaart te brengen en te zorgen voor een prettige leefomgeving.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.