Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Nieuwe vrijwilligers vacaturebank Dinkelland en Tubbergen

Werkzaamheden
Werkzaamheden buitengebied
Beeld: Twente FM

DINKELLAND/TUBBERGEN - Er is een nieuwe website voor vrijwilligerswerk in Dinkelland en Tubbergen: vrijwiligindebuurt.nl


Het platform wordt beheerd door vrijwilligers uit Dinkelland en Tubbergen. Zij worden op hun beurt ondersteunt door de sociaal werkers Vrijwillige Inzet van Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Iedereen kan kosteloos gebruik maken van het platform. Naast vacatures vind je ook aanbod in trainingen en workshops op gebied van vrijwilligersmanagent en kun je de kennisbank raadplegen. Er zijn ook sociaal werkers in te schakelen voor ondersteuning en advies.

"Met deze onafhankelijke en gebruikersvriendelijke website wil het in beide gemeenten beter zichtbaar en laagdrempelig zijn voor zowel organisaties, verenigingen als vrijwilligers. Met vrijwilligerswerk kun je je eigen talenten inzetten en dat doen waar je blij van wordt", aldus Karin Snijders op Twente FM.

Met ingang van 14 februari is het Servicepunt Vrijwillige Inzet Dinkelland verder gegaan onder de nieuwe naam en met een nieuwe uitstraling. De vacatures zijn te vinden op vrijwilligindebuurt.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.