Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Staking streekvervoer (update)

Keolis
Keolistrein
Beeld: Twente FM

TWENTE - De vakbonden CNV, FNV en VVMC hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer.UPDATE: De treinen rijden sinds 06.00 uur vanochtend (grotendeels) weer volgens dienstregeling. Dat geldt voor alle treintrajecten van Keolis Blauwnet.Vrijdag 20 januari


Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling in Twente van KEOLIS omdat er ritten vervallen. Donderdag rijden er op het traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal en op het traject Zwolle-Enschede rijden tot 10.00 uur 's ochtends geen treinen. Vanaf 10.00 uur wordt het treinvervoer volgens dienstregeling weer opgestart.

Hengelo-Bielefeld

Tot 09.30 uur 's ochtends rijden er geen treinen op het traject Hengelo-Bielefeld. Vanaf 09.30 uur wordt het treinvervoer weer volgens dienstregeling opgestart. De staking heeft daarna geen gevolgen meer voor de dienstregeling.

Op dit moment is nog niet bekend wat de impact is van de staking is voor de KEOLIS treintrajecten. KEOLIS verwacht dat er minder treinen rijden dan gebruikelijk.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.