Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Dynamo houdt eerste punten van het jaar in Tubbergen

Volleybal
Volleybal in hand
Beeld: Twente FM

TUBBERGEN - Na een korte pauze van twee weken maakte Dynamo zich afgelopen week klaar voor de eerste wedstrijd van de tweede helft tegen US dames 2 uit Amsterdam.

Waar ze in de eerste helft in Amsterdam 3-1 verloren hadden, was de ploeg gebrand om de punten dit keer in Tubbergen te houden. De eerste set ging gelijk op tot 12-13. Marije veldhuis maakte vervolgens met haar serve 7 punten achter elkaar, waardoor er een mooie voorsprong op het scorebord stond voor Dynamo. US kon dit gat niet meer dichten en zo ging de eerste set met 25-22 naar Dynamo.

De tweede set begon US met een achterstand en konden ze dit gedurende set niet rechttrekken. Dynamo won deze set met 25-18. De laatste set ging wat moeizamer. De thuisploeg maakte meer eigen fouten en kwam op 7-10 achter. Na twee keer een mooie serveseries van Britt Hulsbeek en aanvalspunten van Eva Schuurman was ook deze set gewonnen met 25-17. De eerste drie punten van het nieuwe jaar heeft Dynamo in Tubbergen weten te houden.

Volgende week zaterdag speelt Dynamo om 13:00 tegen Sudosa-Desto in Assen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.