Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Hoge Rotary onderscheiding voor Henk Hekman

Paul20 Harris20 Henk201
Hoge Rotary onderscheiding voor Henk Hekman
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Rotary Club Oldenzaal heeft woensdagavond een Paul Harris Fellow onderscheiding uitgereikt aan Henk Hekman.


Henk Hekman ontving de onderscheiding in Hotel Het Landhuis uit handen van Rotary Districts Gouverneur Wim Gerards en de bijbehorende oorkonde van voorzitter Robbert Nijhuis. Henk heeft de bijzondere onderscheiding gekregen dankzij zijn jarenlange inzet binnen Rotary Club Oldenzaal en de Oldenzaalse samenleving. Als lid zet Henk zich altijd actief in voor de club, ondermeer in de vele commissies van de club. Daarnaast is Henk het financiële kloppende hart en vaak ook het geweten van de Oldenzaalse Service Club.

Het Paul Harris Fellowship moet ook zeker gezien worden als ‘oeuvreprijs’ voor Henks onaflatende inzet voor de Oldenzaalse samenleving, bijvoorbeeld als bestuurder van het Stadsjongenskoor, de Stichting Leendert Vriel, de Geldermanstichting, Stichting Noot voor Nood en vele andere stichtingen en verenigingen.

Het Paul Harris Fellowship is een onderscheiding die door Rotary International, op voordracht van het bestuur van een Rotaryclub, wordt toegekend aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor Rotary en/of de gemeenschap. De onderscheiding bestaat uit een speld en een persoonlijke oorkonde.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.