Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Twentse podcast: Apotheekcast-TAO

Pillen
Pillen
Beeld: Twente FM

TWENTE - Om aandacht te blijven vragen voor de werkwijze van de Twentse apothekers begint de Twentse Apothekers Organisatie TAO-UA een eigen podcast-kanaal onder de naam Apotheekcast-TAO.


De podcast wordt eens in de drie weken en op termijn eens per maand verspreid. In de podcast wordt aandacht gevraagd voor de actualiteit in de beroepsgroep en worden uitdagingen belicht waar de apothekers in Twente voor staan.
"Wij hebben een schaarste aan medicijnen, kennen onder andere door agressie aan de balie forse personele problemen en zorgverzekeraars lijken onze rol als zorgverlener niet altijd te erkennen met vergaande gevolgen,” vertelt Erik Mijnhardt, voorzitter van TAO-UA op Twente FM.

"Er gaan gelukkig veel dingen goed. Ook daar moet aandacht voor zijn. Kijk alleen eens naar de enorme hoeveelheid kennis en ervaring die elke apotheek in onze regio heeft en deelt met haar patiënten en andere zorgverleners. En de vele vormen van samenwerking die de afgelopen jaren zijn ontstaan”

De podcast Apotheekcast-TAO wordt via diverse platforms verspreid. De eerste aflevering staat gepland voor 5 december.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.