Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Twente

Hoofdrol weggelegd voor de Toekomstvisie tijdens het Open Huis op 28 november

Wierden20straat 4
Straat in Wierden
Beeld: Twente FM

WIERDEN - Een Open Huis maandagavond over het concept van de Toekomstvisie.


De samenleving heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de inhoud van het concept van de Toekomstvisie. Leden van de denktank, bestaande uit inwoners en ondernemers uit Wierden, hebben het concept in september overhandigd aan het college van gemeente Wierden. Het Open Huis is bedoeld om te toetsen of de samenleving zich in de visie herkent. Tijdens het Open Huis gaan de gemeentelijke organisatie en raadsleden hierover graag in gesprek met inwoners en ondernemers.

De ontvangst locatie is het publieksplein in de centrale hal van het gemeentehuis in Wierden.

De input die tijdens het Open Huis wordt opgehaald, wordt verzameld en besproken met de raadsleden. Na deze ronde wordt een definitieve versie van de Toekomstvisie opgeleverd. Het is dan aan het college en de gemeenteraad om de Toekomstvisie vast te stellen. De gemeenteraad heeft hierin het laatste woord. Verwachting is dat de definitieve versie begin 2023 kan worden vastgesteld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.