Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo
Nieuws
Hengelo

In 2022 weer een heus gratis Kerstdiner

IMG 5758
Kerstdiner Stichting Het Kerstdiner
Beeld: Twente FM

TWENTE - Voor de 11e keer op rij organiseert Stichting Hét Kerstdiner een gratis kerstdiner voor een doelgroep die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.


Dit jaar zijn dat de klanten van de Voedselbank Midden Twente. Vanwege oorzaken als inflatie en stijgende energiekosten groeit deze doelgroep dagelijks. De afgelopen twee jaar werden de diners naar de deelnemers thuis gebracht vanwege Covid-19 en daarom is het extra feestelijk dat er dit jaar weer een heus kerstdiner kan plaatsvinden.

Op zondag 11 december vindt het diner plaats bij het C.T. Stork College in Hengelo. Het programma omvat onder andere ontvangst met muziek en bubbels, een spectaculaire bingo met veel prijzen en diverse muzikale live acts en een DJ. E

Kerstfeest voor iedereen
Hét Kerstdiner is 11 jaar geleden ontstaan uit een initiatief van Ludan Schmid in samenwerking met een aantal leden van Pact MVO Hengelo. Zij vinden dat iedereen kerstfeest moet kunnen vieren, ook mensen die dat om lichamelijke, sociale of financiële redenen niet meer zouden kunnen.

Help mee!
De Stichting is nog op zoek naar bedrijven voor leuke producten die kunnen worden gewonnen met de Kerstbingo.
Ook financiële bijdragen zijn uiteraard van harte welkom. Via de website www.stichtinghetkerstdiner.nl is het
mogelijk één of meerdere deelnemers te sponsoren. Een vrije gift is ook mogelijk.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.