Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

KIJK TERUG: Bubbels, linten en livemuziek: pand Willemien officieel geopend

47 22 oldenzaal opening willemien
Wethouder Maaike Rödel opent officieel het pand Willemien
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - In het hart van het gebouw stond het vol met bezoekers van jong tot oud. De deuren van Willemien zijn voor iedereen geopend.

“Willemien is een mooie plek in het centrum van Oldenzaal waar iedereen kan samen komen om allerlei activiteiten te doen. We hopen dat mensen elkaar hier ontmoeten, inspireren en hun creativiteit en talent ontwikkelen. Voor nu én in de toekomst”, zegt wethouders Maaike Rödel.


Zij opende samen met wethouder Murat Yildirim officieel het sociaal cultureel centrum. De verschillende partners stelden zich tijdens de opening voor waarna zij rode linten vanaf de balustrade lieten zakken. Deze linten werden met elkaar verbonden door Wethouder Maaike Rödel. Zij bond er een grote strik omheen.
De partners Impuls, Kaliber, Mal&Mod en Twente FM hebben een sociale en maatschappelijke functie. Zij ondersteunen mensen bij eenzaamheid, armoede, creativiteit en zorgen voor verbinding. Wil je meer weten over de partners lees dan het artikel: Kom kennismaken met huurders Willemien.

“Hier kunnen we elkaar treffen en hier kunnen we elkaar ondersteunen. Laten we zorgen dat mensen zich niet meer eenzaam hoeven te voelen. We zijn hier eerder geweest en zien mensen in gesprek, door de laagdrempelige manier waarop deze mooie ruimte wordt benut, zegt wethouder Murat Yildirim.


Na het officiële gedeelde was er ruimte voor bezoekers om bijvoorbeeld een workshop dans te volgen, te genieten van livemuziek en met elkaar in gesprek te gaan. Voor jonge bezoekers waren er demonstraties op verschillende muziekinstrumenten en stond Clown Peter klaar.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.