Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Corona-subsidie voor culturele organisaties

Gemeentehuis dinkelland
Gemeentehuis Dinkelland
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - In Dinkelland is er een breed scala aan lokale culturele organisaties. Deze culturele organisaties zijn ontzettend belangrijk voor de gemeenschap.


Dit zijn ook de organisaties die het juist in de coronaperiode moeilijk hebben gehad. Daarom wordt er aan deze organisaties op verschillende manieren steun geboden. Voor lokale vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de sector cultuur heeft de gemeente Dinkelland een subsidieregeling vastgesteld. De gemeente heeft vanuit het Rijk specifiek voor deze culturele organisaties een subsidie ontvangen van 95.000 euro.

Subsidieaanvraag indienen
Een aanvraag indienen is mogelijk vanaf 18 oktober 2022 tot en met 18 december 2022. Nadat alle aanvragen zijn binnengekomen bekijkt de gemeente hoe het bedrag wordt verdeeld. Meer informatie over de subsidie en alle voorwaarden zijn te vinden op: https://www.dinkelland.nl/culturele- organisaties

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.