Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Oldenzaal zoekt nieuwe hoornblazers

Midwinterhoorn20blazen
'n Oaln roop in Twente.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Stichting Mirrewinterhoornbloazers Oldenzaal houdt in oktober een serie van 5 blaasavonden. Deze beginnen op donderdag 20 oktober om 19.00 uur tot 21.00 uur daarna ook op donderdagavond 27 oktober, 3, 10 en 17 november 2022.


De lessen vinden plaats in het schoolgebouw van het Twents Carmelcollege locatie Potskampstraat. Men kan via de hoofdingang naar binnen.
Mirrewinterhoornbloazers Oldenzaal zoekt jongeren en ouderen die de traditie van het blazen voort willen zetten.
De lessen zijn geschikt voor iedereen! Leeftijd, gender of ervaring zijn onbelangrijk, iedereen kan leren blazen, aldus de stichting.
De deelnemers gaan in kleine groepjes aan de slag, samen met ervaren blazers, en leren alles over de traditie, de hoorn en het blazen!

De kosten van deze serie bedragen 10 euro voor 5 lessen includusief koffie en/of thee. Wie geen hoorn heeft kan een hoorn lenen, tegen het bedrag van 10 euro en een borg, die men bij inlevering van de hoorn weer terug krijgt.
Belangstellenden kunnen zich aanmelden of meer informatie vragen via [email protected] of bel 06 4304 3640

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.