Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Geslaagd vrijwilligersuitje Oldenzaal

Vrijwilligers20uitstapje20 Oldenzaal
Oldenzaalse vrijwilligers bezohten synagoge Enschede.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Ruim 30 vrijwilligers van Oldenzaal Promotie ontmoetten elkaar tijdens een gezellig uitje.


"Het leuke was, dat er verschillende groepen vrijwilligers deelnamen. De een is stadsgids, de ander torengids maar ook de fotografen en de winkelvrijwilligers en andere vrijwilligers waren erbij. Een mooie gemêleerde groep, die zin hadden in het ‘school’ reisje", aldus de organisatoren. "Het was tijd om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Zonder vrijwilligers zouden we niet weten hoe we onze stad Oldenzaal zo positief op de kaart kunnen zetten."

De dag startte onderaan de Plechelmusbasiliek. Een gedeelte van de groep ging op de fiets en een klein aantal ging met de auto. Natuurlijk ging de fietstocht over fietsknooppunten. De tocht over het vliegveld en door Lonneker binnendoor was afwisselend en bijzonder.
De eerste stop was bij de Synagoge in Enschede. De Synagoge Tussen de middag stond bij de Kater een lunch te wachten. Vervolgens stonden drie stadsgidsen klaar om een rondleiding door de stad Enschede te geven. Even na vijven werd deze dag afgesloten met een hapje en drankje bij Royal Plaza.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.