Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Huiskamers klaar voor lokale talenten in Tallent in Huis

Luc20 Mats
Luc Mats
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Talent in Huis komende zondag in Oldenzaal.


Van 12.30 tot 17.30 uur vindt dit huiskamerfestival plaats in diverse huiskamers. Deze veranderen voor een middag in echte podia voor optredens van uiteenlopende, lokale talenten. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen in Oldenzaal. Voor meer informatie en het programma: talentinhuis-oldenzaal.nl of op de flyer verkrijgbaar bij Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal of het Palthe Huis.

Week van de Amateurkunst
Sinds 2015 zijn de 4 grote kunst-en cultuurinstellingen in Oldenzaal verenigd in het Platform Kunst Cultuur Oldenzaal. Het PKCO bestaat uit: Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal, Cultuurmakelaar Oldenzaal, Stichting Oldenzaalse Musea en Kaliber Kunstenschool. Het doel van het PKCO is om als culturele instellingen meer samen te werken in diverse projecten en voor
verschillende doelgroepen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.