Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Talent in huiskamers Oldenzaal

Luc20 Mats
Luc Mats.
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL – Zang, dans, verhalen vertellen, poëzie, dans of circus: in Oldenzaalse huiskamers barst het zondagmiddag 9 oktober van talent. De toegang tot de optredens is gratis.


Of het nu zang, dans, theater, poëzie, circus, verhalen vertellen of muziek is, elk talent verdient een podium, is de mening van de organisatoren.
Daarom is er op zondag 9 oktober van 12.30 tot 17.30 uur een huiskamerfestival in de stad met intieme optredens en een bijzondere sfeer. Diverse huiskamers veranderen voor een middag in échte podia voor optredens van uiteenlopende, lokale talenten.

Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en lopend of op de fiets van de ene naar de andere huiskamer verhuizen.

Programma

Het programma is bekend en veelbelovend. Zo is bijvoorbeeld de winnaar van de Kunstbende, singer-songwriter Luc Mats, dit jaar te bewonderen. Maar op 9 oktober zijn álle genres letterlijk in huis en kunnen bezoekers genieten van talent en gastvrijheid van de eigenaren van de huiskamers. Kijk voor meer info en het programma op www.talentinhuis-oldenzaal.nl of haal alvast een flyer op bij Stadstheater de Bond, Bibliotheek Oldenzaal of het Palthe Huis.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.