Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Na twee jaar weer Denekamp Undercover

Denekamp20undercover
Denekamp Undercover
Beeld: Twente FM

DENEKAMP - Denekamp Undercover staat na twee jaar weer in de startblokken.


Zoals vele evenementen kon ook Denekamp Undercover vanwege corona de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Toch wist de organisatie de motivatie te vinden het jaarlijkse evenement weer op de kalender te krijgen. "Eigenlijk waren de voorbereidingen de afgelopen twee jaar al gedaan en lag het draaiboek klaar op de plank", aldus Frederik Alink van Denekamp Undercover. De muzikale avond vindt ieder jaar plaats in het eerste weekend van oktober.

Coverbands zoals Coldplay, CCR, Johnny Cash, Pearl Jam, Imagine Dragons, Rowwen Héze, Status Quo, Wolfgang Petri zullen zaterdag in diverse horeca gelegenheden optreden.

"De laatste tickets zijn nu in de verkoop" aldus Alink. Verwacht wordt dat het evenement, zoals gebruikelijk, in deze dagen is uitverkocht. Naast Denekamp Undercover is er ook een Disco Tijs Revival in de kelder van De Wethouder.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.