Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.

Voetbal districtsbeker

Sport voetbal op gras
Voetbal op groen veld
Beeld: Twente FM

TWENTE - SVZW en Stevo speelden zaterdagmiddag in de beker competitie tegen elkaar.

In de 19e minuut komt Stevo op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Mauro Plegt. Na de rust, in de 67e minuut maakt Tom ter Hogt de gelijkmaker: 1-1.

In het verdere verloop van de wedstrijd werd niet meer gescoord. De bekerwedstrijd tussen SVZW en Stevo eindigt in 1-1.

Quick’20 speelde zaterdagmiddag in Oldenzaal de districtsbeker wedstrijd tegen NEO.

Het enige doelpunt in de wedstrijd werd gemaakt in de 23' minuut. NEO komt dan op voorsprong door een doelpunt van Jasper Scholten. Eindstand 0-1 voor NEO.