Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Netwerkcafé voor starters en zzp’ers in Ootmarsum

Formulieren papierwerk administratie laptop werk
formulieren papierwerk administratie
Beeld: Twente FM

OOTMARSUM - De Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen houden op 20 september het netwerkcafé voor starters en zzp’ers van 19.00 tot 21.30 uur bij Grand Café de Wal, Oostwal 6 in Ootmarsum. Inloop vanaf 18.45 uur.


Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.
Wethouders Richard de Way van Dinkelland en Ursula Bekhuis van Tubbergen verzorgen de opening.
Stefan Blokhuis van Grand Café de Wal en Mirjam Braakhuis van leerboerderij Stayble delen hun ondernemersverhaal.

Er is een korte kennismaking met ROZ, De Startversneller en het online platform voor Twentse starters www.startenintwente.nl.
Op StarteninTwente.nl vinden starters alle informatie en tools die ze nodig hebben. En komen ze in contact met andere starters en ondernemers.

Workshops

Kennis kunnen de starters en zzp’ers ook opdoen in één van de twee powersessies naar keuze: ‘Inspiratie voor je marketingboodschap’ door ROZ of ‘Resultaat boeken met social media’ door Artica. ‘Marketingkaarten’ is één van de tools op StarteninTwente.nl.

Netwerken

Uiteraard is er na het programma volop gelegenheid om te netwerken met andere starters en zzp’ers en in gesprek te gaan met ROZ en de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 16 september bij ROZ via www.rozgroep.nl/20september, [email protected] of 074 241 5100.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.