Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
In samenwerking met
Twente FM logo

Patrick Welman: zoek contact met elkaar

Burgemeester patrick welman gemeente oldenzaal
Burgemeester Patrick Welman - Gemeente Oldenzaal
Beeld: Twente FM

OLDENZAAL - Burgemeester Patrick Welman heeft de inwoners van Oldenzaal aan het begin van de zomervakantie gevraagd rekening te houden met elkaar.


Volgens Welman was er de afgelopen maande een ontlading "alsof de kurk van de fles ging" en vraagt met elkaar te blijven communiceren.

"We zijn - jong & oud - samen verantwoordelijk dat we het gezellig houden in de stad. Dat betekent dat er heel veel vrijheid is om te doen waar je zin in hebt. Maar dat betekent ook dat je daarbij rekening houdt met elkaar; qua geluid, de plek die je inneemt en decibellen. Dat is helaas niet altijd goed gelukt de afgelopen maanden. Veel inwoners hebben overlast ervaren. Volgens mij kan dat anders, beter. Soms kun je overlast voorkomen door elkaar op te zoeken voordat je een feestje geeft. Even bij de buren langs. Het is zo simpel. Contact zoeken helpt altijd om meer begrip voor elkaar te krijgen. En geef elkaar andersom ook wat ruimte. We moeten het uiteindelijk samen doen!"

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.