Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

Jubileum ALBO Open en TVA

IMG 20220610 WA0005
Jubileim ALBO Open
Beeld: Twente FM

ALBERGEN – Tennisvereniging TVA en ALBO Open vieren dit jaar hun jubileum. TVA viert haar 40 jarige bestaan, wat door corona twee jaar is uitgesteld en ALBO Open viert haar 5de editie van het toernooi.


Dit jaar wordt vanaf 27 juni tot en met 10 juli voor de vijfde keer het ALBO Open toernooi georganiseerd. Een toernooi waar de organisatie erg trots op is en vaak al snel is volgeboekt. Ook dit jaar stroomden de aanmeldingen binnen bij de organisatie en is het alweer volgeboekt. ‘’De inschrijvingen gingen zo hard, dat we al eerder dan gepland de inschrijving moesten sluiten’’, aldus de organisatie.
Tijdens het ALBO Open wordt er gespeeld in het herendubbelspel, damesdubbelspel en gemengd dubbelspel. Het toernooi bestaat met name uit de categorie vijf tot en met negen. In de tweede week van het toernooi, vanaf 4 juli, wordt er in ook in de categorie twee tot en met vier gespeeld. Tijdens de wedstrijden zijn ook een aantal regionale tennissers aanwezig. Alle finales worden gespeeld op zondag 10 juli.

Feestavond

Een feestavond voor het jubileum wordt op zaterdag 9 juli georganiseerd. De Tennisvereniging Zaterdagavond zal DJ Othmar de avond voorzien van muziek. Ook zanger Jermaine Stuiver is aanwezig met lijn Hollandse meezingers.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.