Verkeer
Stuur appje
Zoek
Je bekijkt nu een artikel uit het archief
Dit artikel is niet geoptimaliseerd voor de huidige 1Twente-website. Hierdoor kan het voorkomen dat de opmaak wegvalt, er media ontbreekt en/of metadata incorrect is.
Nieuws
Twente

KIJK TERUG: Ambassadeur Dinkelland klaar voor de Special Olympics

20220609 fleur
Fleur vertelt over deelname Special Olympis
Beeld: Twente FM

DINKELLAND - De Special Olympics beginnen morgen en Fleur Roodhorst, de ambassadeur van de gemeente Dinkelland maakt zich al klaar voor de spelen. Samen met haar coaches Anne en Marc is ze hard aan het trainen.


Ambassadeur Fleur komt uit Losser en is 17 jaar. Ze speelt al drie jaar volleybal bij Set-Up ’65 in Ootmarsum en ze zit in het BE Team. ‘’Ik vind vooral de gezelligheid bij de volleybal en met de meiden onder elkaar zij het leukst’’, zegt Fleur.
Fleur is samen ambassadeur met twee andere meiden in de gemeente Dinkelland. ‘’We hebben al posters rond gehangen, reclame gemaakt en we zijn bijna overal aanwezig’’.

(tekst gaat onder video verder)


Coaching en begeleiding

Fleur en haar teamgenoten krijgen training van Anne Arens, zij begeleidt haar ook tijdens de Special Olympics. ‘’Ik vind het ontzettend leuk dat Fleur en de andere meiden mee doen. Het is namelijk niet erg bekend dat wij binnen Set-Up ’65 een team hebben voor mensen met een beperking en dat maakt het erg uniek dat zij zijn uitgekozen’’, aldus Arens.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.